HANDLA  •   FIKA   •   SKAPA   •   UMGÅS   •   TRIVS

foorm-gallerian

För musen över bilderna eller klicka på en bild för att se det i full färg.

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

 

Vi publicerar ett nyhetsbrev ca en gång i månaden eller när något roligt är på gång - vi sätter gärna upp dig på sändlistan så du inte missar våra nyheter.

 

Klicka här så kommer du till ett formulär där du fyller i dina uppgifter. Ange att du vill bli uppsatt på sändlistan för nyhetsbrevet.

Hitta hit

 

foorm finns ca 500 m norr om Fjärås Centrum på höger sida. Klicka på kartan här bredvid så kommer du till Google Maps och kan få en vägbeskrivning.

Välkommen till en kreativ oas 500 m norr om Fjärås Centrum.  Foorm-gallerian är en stor butik med olika avdelningar samt verkstäder och café. Bakom butikens sortiment står ett 20-tal driftiga och kreativa personer som säljer allt möjligt, från hantverk av olika slag, damkläder, smycken, konst, återbruk, second hand till fotografi och inredning.

 

På första våningen finns verkstäder för kurser i keramik samt foorms mysiga konstcafé med månadsvisa konstutställningar av olika konstnärer.

 

På foorm kan du handla, fika, skapa, umgås och trivas - du är hjärtligt välkommen att besöka oss på lör-sön kl 11-15. På vår Facebook-sida ser du aktuella händelser såsom kurser, workshops och andra roliga happenings!

 

Välkommen!

 

BUTIKER & CAFÉ

 

GÅSEVADHOLMSVÄGEN 593, FJÄRÅS

 

ÖPPET PÅ LÖR-SÖN 11-15

 

info@foorm.se