Är PK möbler bättre än IKEA?

Om du vill köpa möbler i Borlänge är PK möbler en självklarhet. Idag är pkmöbler också ett val för fler svenskar då det går att beställa direkt online. Det här är en möbelbutik som är känd för lägre priser och ett stort sortiment. Men hur jämför sig PK med IKEA?

PK möbler får ett högt betyg

Om vi ser på det samlade betyget för PK möbler så blir det en bra bit över 4 stjärnor. IKEA får högre Google rating men det är ju inte så konstigt. Det är många fler som köper från IKEA och ger uttalanden online än som ens känner till Borlänges möbelbutik.

Ett samlat högt betyg är ju bra som riktlinje och visst kan du välja PK istället för IKEA om du vill ha aningens högre kvalitet men ett pris som fortsatt känns bekvämt. Det blir inte lika billigt överlag som på IKEA men du får ju högre kvalitet.

Vad säger de som handlar möbler i Borlänge på PK?

Något som kan hjälpa oss med att komma fram till om pkmöbler är ett bättre val än IKEA eller inte är att se på plus och minus som folk som köpt i butiken delar med sig av. Vi gör precis så och ser på fördelar och nackdelar med denna möbelaffär i Borlänge!

Fördelar med PK möbler

  • Många möbler. Det är något som gör att de faktiskt kan jämföras med IKEA med sitt stora sortiment.
  • Trevligt bemötande. Om du går till butiken får du fin service och en trevlig inställning från personalen.
  • Hyffsade priser. Det är bra priser på möblerna och det särskilt när vi beaktar att de håller lite högre kvalitet än vad IKEAs möbler brukar göra.
  • Bra möbelbutik nära Gävle och Falun. Det tar bara 5 minuter att ta sig till butiken från Falun.
  • Det finns fina mattor såväl som bra sängar i butiken.

Nackdelar med PK möbler

  • Du får betala för transport även då du köper möbler för flera tusen kronor.
  • Det kan vara svårt att få annat än vara bytt om du inte blir nöjd.
  • Ibland är möbeltyg inte av högsta kvalitet och det kan upplevas som lite plastigt vilket i soffor kan vara störande då kuddar glider.
  • Hemleveranser kan vara lite långsamma om du inte ligger på och ringer.
möbler borlänge
Det finns mycket att välja från på PK möbler!

Summan av kardemumman

PK möbler är en trevlig möbelbutik nära Falun och Gävle. Personalen är trevlig och sortimentet är stort med fina priser. Du kan läsa mer på pkmobler där du även kan beställa hem dina prylar om du inte vill åka till Borlänge för att köpa möbler. Ett tips är att handla online om du ska ha bokhyllor för de finns i flest variationer i webbutiken.

Är PK möbler bättre än IKEA? Det beror helt och hållet på vad du ska köpa. Ska det vara superbilligt är IKEA bättre och det särskilt om du inte bor i Borlänge. Ska det vara lite högre kvalitet och även mer unikt kan PK möbler vara ett bättre val.